Az egész délután a rendelkezésetekre áll, akár estébe nyúlóan (ameddig bírjátok:) Nem süt a nap a szemetekbe, nem sül az ember 40 fokon. Nincs kapkodás, nyugod - tan meg lehet valósítani minden ötletet, de ami ennél is fontosabb: a késő délutáni fények nagyon szépek, hosszúak az árnyékok, egészen más lesz a képek hangulata. Minél jobban megismerlek benneteket, annál jobb képek készülnek az esküvő napján, annál többet tudtok elmondani mit kértek, mit vártok tőlem. A legfontosabb pedig: ha kültéren szeretnétek fényképezkedni, és az esküvő napjára tervezitek a kreatív fotózást, az időjárás keresztül húzhatja a számításotokat. A külön napra tervezett fotózást viszont rugalmasabban tudjuk módosítani.
EZÜST CSOMAG
*

Teljes rendelkezésre állás és fotózás az esküvő nap- ján, a délelőtti készülő- déstől éjfélig, napközben a kreatív fotózással.

Válogatott képek átadása digitális hordozón (DVD+ pendrive) a teljes napot felölelően *min. 450 db fotó.

Online fotóalbum dig. korrigált / retusált képekkel + zenés slideshow
ARANY CSOMAG
**

Teljes rendelkezésre állás és fotózás az esküvő nap- ján, a délelőtti készülő- déstől éjfélig.


Válogatott képek átadása digitális hordozón (DVD+ pendrive) a teljes napot felölelően *min. 550 db fotó.

Online fotóalbum dig. korrigált / retusált képekkel + zenés slideshow

Kreatív fotózás külön
napon
PLATINA CSOMAG
***

Teljes rendelkezésre állás és fotózás az esküvő nap- ján, a délelőtti készülő- déstől éjfélig.


Válogatott képek átadása digitális hordozón (DVD+ pendrive) a teljes napot felölelően *min. 650 db fotó.

Online fotóalbum dig. korrigált / retusált képekkel + zenés slideshow

Kreatív fotózás külön
napon

Esküvő előtti
jegyesfotózás

Fine Art fotóalbum
(30x30 cm, 20 oldal)
Igény szerint bármely csomaghoz professzionális kidolgozású papírképek, albumok, fotókönyvek rendelhetők opcionálisan.

*Tájékoztató jellegű adat. Egy esküvőn készült több ezer fotóból kerül kiválasztásra ez a mennyiség. A képek mennyiségét sok minden befolyásolja, mint a pár aktivitása, násznép létszáma, vagy a helyszínek.

Fenti ismertető egy tájékoztató, mely nem minősül konkrét ajánlattételnek. Egyedi ajánlat kéréséhez kérlek küldj nekem üzenetet, vagy vedd fel velem a kapcsolatot telefonon, e-mail-en és igényeidre szabott ajánlattal rövid időn belül megkereslek.
Az áldott állapot és egy kisbaba jövetele nem csak az élet legnagyobb csodája, de egyben különlegesen intim időszak is egy család életében. A képeimen próbálom mindazt meghittséget és bájt visszaadni ami csak ezeknek hónapoknak sajátja. A fotózás történhet szabadtéren (különleges hangulata van a természetben készült képeknek) és zárt térben egyaránt. Mivel ez a műfaj - már csak körülményei miatt is - az esküvő fotózásnál jóval kötetlenebb, a képi világnak csak a fantázia szab határt. Megkeresésed esetén konkrét ajánlattal állok rendelkezésedre.
Kismama és baba fotózás
Az esküvő számomra egy szent nap , ilyenkor mindenki alárendeli magát a fiatal párnak, hiszen a cél a tökéletes nap – és a fotós szempontjából annak megörökítése. A fotózsurnaliszta esküvői fotózás lényege, hogy az esküvői fotós az apró, jelentéktelennek tűnő, spontán pillanatokat is megörökítse, hiszen ezek adják vissza leginkább az esküvő napjának hangulatát. Győr, Dunaújváros, Székesfehérvár, Sopron, Budapest, Veszprém, Balatonfüred városokban dolgozom leginkább, Győrben és Dunaújvárosban és 50 km-es vonzáskörzetében ingyenes kiszállással, de nagyon szívesen elutazok hozzátok bárhova, ha engem választotok (fotósnak:).
Az esküvő napján a legfontosabb a pontos, tervszerű napirend és annak precíz betartása. A kreatív fotózás a legjobb, ha külön napon valósul meg, mert így több idő jut a nyugodt készülődésre, magatokra, arra, hogy ne csak „letudjátok” de valóban élvezzétek ezt a gyönyörű napot.
A fotók nagy felbontásban kerülnek átadásra digitális adathordozón (DVD), digitálisan korrigálva, az albumképek retusálva. Igény esetén természetesen minőségi papírnagyításokat (papír fotók), esküvői fotókönyvet is készítek.
Az online fotóalbum, vagy slideshow (diavetítés) minden csomagban benne foglaltatik, ezekre mintákat a Galériámban találtok, hogy a lejjebb görgettek az egérrel.

Jegyes fotózás (Engaged session / E-session)

Kreatív fotózás

Kezdőlap
Rólam
Galéria
Árak/Info
Kapcsolat

Miért öltözzetek fel egy másik napon is (a kreatív fotózásra) ?

A jegyes fotózás nevéből adódóan az esküvőt megelőző, kötetlen fotózás (még nem az esküvői ruhákban), előre egyeztetett helyszínen (helyszíneken). Itt lehetőség van kidomborítani az egyéniségeteket, oldott hangulatban pedig akár komoly, akár hu- moros, de mindenképpen egyedi "freestyle" képek készülnek.
A kreatív fotók - az ún. "beállított képek" - elkészítése a jegyesfotózáshoz hasonlóan előre egyeztetett helyszínen (helyszíneken) történik. Ezt meg lehet tenni az esküvő napján is, de sokkal ideálisabb egy másik napon.

Mi az előnye annak, ha máskor van a kreatív fotózás?

A fotózásra legalább 2 órát rá kell szánni, de inkább hármat. Ez bizony feszített idő - rendet eredményez az esküvő napján, azon, amit élveznetek illene. Lesz épp elég dolog amire figyelnetek kell, és szusszanni sem ártana nap közben. Higgyétek el, nagyon jól jönne az a néhány óra, amit a fényképezésre fordítanátok. Ezen túl, a fotózásra legalkalmasabb időszak a naplementét megelőző órák (vagy a napfelkeltét követők :). Azok az órák, amikor valószínűleg a ceremónia zajlik, vagy a vendégekre vártok az étteremben. Déli napsütésben is lehet fotózni, de általában sem a fotó - alanyok nem szeretik (nyáron nagy a hőség, szembe süt a nap, sietni kell), sem a képek nem hozzák azt, amit nyújthatnának Veletek, ugyanott, pár órával később. (Elárulok egy "titkot": azokat a kreatív fotókat amit a honlapokon nézegettek - bárhol - és azt mondjátok, hogy ti is ilyen képeket szeretnétek, nos azok 95%-a nem az esküvő napján készültek.)
Fotozsurnaliszta stílusban fotózom, ami azt jelenti, hogy végígkísérem a napotokat a kezdeti készülődéstől, éjfélig (menyecsketáncig), tehát fotósként a pár rendelkezésére állok egész nap, hogy megörökíthessem azokat a spontán pillanatokat is, amelyek megismételhetetlenek. Ebbe természetesen a ceremóniák, és a lakodalom fotózása is beletartozik, csakúgy mint a kreatív fotózás, ha nem külön napon történik...
Fotózás az esküvő napján
Testreszabott árajánlatért kérlek keressetek elérhetőségeimen. Küldjetek üzenetet itt, a Kapcsolat oldalon, e-mailen, Facebookon vagy telefonon). Igényeitek és a részletek ismeretében minden esetben egyedi ajánlatot adok.

Az árajánlatadáshoz legszükségesebb információk:
Árak
gaaborphoto10002001.jpg
CsOMAGPÉLDÁK

hASZNOS INFók