Sziasztok!


A fotó, akár egy vers megindít, érzelmet, gondolatot ébreszt, történetet idéz fel, úgy mesél neked ahogy más nem képes. Esküvőfotósként a célom, hogy ne csak egysze- rűen dokumentáljam az esküvőtöket, hanem olyan fotográfiákat készítsek nektek amik mesélnek. A legfontosabb napotok legszebb pillanatait szeretném megmutatni nektek úgy, hogy a fényképekbe révedve 50 év múlva is újraéljétek emlékeiteket.

Azt gondolom szerencsés, aki azzal foglalkozhat amit igazán szeret, ha pedig mások is szeretik azt amit csinál, nos az külön ajándék! A fotózás számomra nem csak munka, hanem egyszerre hobbi és kikapcsolódás.

Győrben élek, és bár elsősorban a Sopron, Budapest, Dunaújváros hármszögben mű- ködöm, igény szerint természetesen bárhová, szívesen elutazom. Az esküvőkön fotó - zsurnaliszta stílusban fotózom, ami annyit jelent, hogy a Nagy Napon a készülődéstől, a lakodalom fénypontjáig kísérlek benneteket, és diszkréten, lopott pillanatokat meg- örökítve mesélem el menyegzőtök történetét.Jenei Gábor
Kezdőlap
Rólam
Galéria
Árak/Info
Kapcsolat
gaaborphoto10002001.jpg